Chladná noc

Chladná noc

Anotace: Když se někdo opije...

U tebe jsem zas být chtěla,
ale dnes jsem se zimou chvěla,
Jedna peřina nám už nestačila,
přibral jsi asi další kila.
Příště okupují jinou postel,
v noci jsi na mně zapomněl!
Na zemi jsem málem skončila
a pak tebe tam vyhostila.
K ránu se ti však něco zdálo,
tvé tělo mé rozmáčknout se chystalo.
Než jsem vstála, hodně práce mi to dalo,
příště už nevypiješ ani málo!
Autor narcisie, 31.05.2005
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí