V zahradě bleděmodré

V zahradě bleděmodré

Anotace: Večer

Měsíc bleděmodrý na obloze
Zahradu osvětluje
Nádechem snovým
Ta tajemnou se jeví
Životu pozemskému
Tolik vzdálená se zdá

Pak brankou kamenou
Dokořán otevřenou
Dívka v bílém vchází
Hlavu smutně
K zemi skloněnou

Hledí do země
Kde listí
Podzimem ztrhané
Bezvládně leží

A v zahradě
Měsíčním svitem
Bleděmodře zabarvené
Vítr její sny i s lístím
Do dáli odnáší
Autor WWW, 31.05.2005
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí