jablko

jablko

Anotace: o jablku? asi:-))

JABLKO

Jablko posvěcené rukou od boha,
kulaté a osvícené pár dní do roka.
Jablko víry svobody a sváru, protkané nadějí.
Pomoc mi prohlédnout a procitnout,
pomoc mi najít samotného sebe.
Já s tvojí pomocí pokusím se dotknout svého nebe
a s láskou v srdci dosáhnu i hvězd.
Máš v sobě moudrost, která mě až děsí
a z kraje léta velkou sílu máš.
Nenech mě čekat. Čekal jsem už dosti.
Jen s tvojí pomocí je nebe stále blíž.

Věřil jsem v osud.
Nevím, asi to tak není.
I osudu se musí vyjít vstříc.
Proto tě žádám, ukaž mi tu cestu.
Žádám tě, ale neprosím.
Vím, každý musí různé směry poznat,
musí si zkusit všemi jít.
Jablko, já to zkusil. Z žádného nemůžu se dostat.
Tak mi dej sílu nebo napověz, než přijde první den,
co obilí se skácí a kolem listy opadaj.
Zatím máš sílu a máš ji stále dosti,
snad vyslyšíš mne jedenkrát.
Ať zazní chóry nad tvou silou, ať rozpláče se celý kraj,
neztrácím k tobě svoji víru.
Budu ti tiše naslouchat.
Autor jára spots, 28.10.2007
Přečteno 292x
Tipy 6
Poslední tipující: Churry, Romana Šamanka Ladyloba, pavlis, Pišák
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vyznání jablku? to je hodně originální... :o)

09.07.2008 14:08:00 | hanele m.

nene to bylo jabko jak prase:-)))

15.11.2007 17:26:00 | jára spots

ne každé jablko je to Jablko, třeba prosíš špatné jablko, a možná že to ani nebylo Jablko, ale Hruška :-)

15.11.2007 16:32:00 | Veríssek

ssouhlasím, simčo ...za tip:-)

08.11.2007 17:12:00 | pavlis

Moc krásně vyjádřeno 1*

04.11.2007 08:00:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí