Červenec

Červenec

Anotace: Pro děti

Sbírka: Říkánky

Č E R V E N E C

Jahody už červenají,
moje pusa svátek slaví.
Třešně, hrášek, ředkvičky
jsou pro mlsné jazýčky.

Zahrádku mám v létě ráda.
Natáhnu si v trávě záda,
přitom mám čas přemýšlet:
Budu mlsat nebo plet?

Už vím! Dám se do mlsání ...
... ale mrkev není k mání.
Že by tady nebyla?
V plevelu se ztratila.

V červenci to všechno roste,
záhon pleju aspoň po sté.
Je to nutné, buď jak buď,
na mrkev mám pořád chuť.
Autor cekelina, 31.05.2005
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí