výlet

výlet

Anotace: ironie výletu

Řekl Benda takhle jednou,
co udělat výlet se mnou?
Celá třída jásá,
škola se otřásá.
Přijeli jsme na kraj světa,
jó Benda to je ale popleta.
Přijeli jsme k Aši,
chtěli jsme jet k Malši,
byly z toho mrzutosti,
vzteku měl pak každý dosti.
Usmívám se dokola,
copak je to za vola?
Jeli jsme pak zpátky zas,
mrzutej byl každej z nás.
Už jsme zpátky u školy,
dostáváme úkoly,
jako bysme mohli za to,
že už jsme taky v NATO,
a že místo k Aši,
přijeli jsme k Malši.
Autor sarady, 31.05.2005
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí