Čas

Čas

Anotace: tak tahle je už taková babička, hrozně stará. Ale má v sobě pravdu

Jsem sama v temném pokoji,
rány v srdci se mi nehojí,
zrada se tam pořezala,
krvavou stopu mi ponechala.

Ale pomalu se léčím,
žít se zradou se učím,
i když vlastně léčí mě někdo jiný,
je to ten, kdo nemá rád splíny.

Někdy je přítel, co pohladí,
smát se s ním mi nevadí,
někdy zase zasadí ránu bodavou,
ale udrží mě vždy nad vodou.

Čas je ten přítel, co léčí,
aby tě mohli zas probodnout meči.
Autor Erion Fate, 28.10.2007
Přečteno 324x
Tipy 4
Poslední tipující: symphonicsoul, Pišák, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach, jak já tyhle verše nerad vidím, přitom je to možnost jak si ulevit...
Jenomže, ne na vše čas stačí. A když už pomůže, tak si své veme.

04.11.2007 13:36:00 | Daviran

Čas je mnohdy jediný lékař, ale jizvy na srdci vždy zůstanou...

30.10.2007 08:01:00 | Pišák

:+)

28.10.2007 16:52:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí