Zen

Zen

Anotace: O vlastním uvědomnění si harmonie... Nebojte, nejde o nic zas tak atypickýho... Pochopí to každý, možná více ten, komu je Zen blízký, ale takto bych chtěla nějakým způsobem sdělit lidem, že si jich vážím.. A že je dobré, aby si také oni sebe vážili.

*Meditace Zenu*

V jediné slze vidíš tunel. Na konci je světlo.
Až se prozáříš, splyneš s oceánem.
Břebolíš ve skořápce iluzí.
Dotkneš se Boha.
Andělů.
Hvězd.

Jako nikdy předtím, budeš šťastná.
Plyneš s universem.
Rozbiješ skořápku.
Políbíš Boha.
Staneš se.
Sebou.

A vše krásné vdechneš. Ty jsi to krásné.
Bez Tebe by tu zbylo prázdné místo.
Jsi universum. A Bůh.
Jsi anděl.
Jen.

Už nemávneš rukou nad všedním životem.
Vnímáš to kouzlo, co obklopuje.
Všechny Tvé smysly, Tebe.
Jsi sebou naplněna.
Láskou.
Vůní.

INRI
Autor Jasmin de Paris, 31.05.2005
Přečteno 387x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí