SMRT

SMRT

Anotace: ...nikoho to nemine...

Bojíš se zbytečně,
čelíš jí statečně.
Zamlčuješ zbaběle,
odkládáš uměle.
Máš strach z jejího hlasu,
nechceš podlehnout času.
Víš, že na Tebe taky číhá,
každý den se Ti za zády míhá.
Trápíš se a mlčíš ,
do ticha pak křičíš.
Je stále blíž a blíž,
děláš, že nic netušíš.
Utéct se snažíš,
čas tím jen maříš.
Objímá Tě kolem pasu,
to je ten dotyk času.
Ukáže Ti svoji krásu,
slibuje Ti věčnou spásu.
Nemůžeš se bránit proti,
nikdo neunikne SMRTI...
Autor estrellita, 30.10.2007
Přečteno 351x
Tipy 3
Poslední tipující: Bean, Martinecka23, Martanka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

nebojím se zubatý
at si prdne do copu..
až mi přijde naproti
do zadku jí nakopu .o)

15.04.2008 19:51:00 | Bean

však zatím času dosti
o lásce psát o tajnosti

21.11.2007 12:53:00 | vodnař

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí