Kocovina

Kocovina

Anotace: lehčí kousek o těžkém údělu člověka:-))

Těžký den a žádná káva,
stále prší, bolí hlava.
Dlouhá noc a lihu pára,
brufen došel, bolí hlava.
V práci šéf zas se mnou mává,
jenom kývám, bolí hlava.
Cestou domů další kráva,
sbírám blatník, bolí hlava.
Žhavá televizní zpráva,
Elvis žije, bolí hlava.
Do polštáře bolest sálá,
spánku zdar a lihu sláva!
Autor fire.fly, 31.10.2007
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí