Co mohlo být...

Co mohlo být...

Anotace: ...

Vznáší se oblak mračna nade mnou,
můj život marný zdá se,
mám ještě chvíli setrvat či zemřít,
na tohle teď ptám se.

Ptám se Tebe, všemohoucí Bože,
proč zkoušíš moji víru,
proč zkusit mám Záhořovo lože,
chci zemřít v klidu a míru.

Tento svět pro mě není,
nemám tu vůbec nikoho,
to co mohlo být, tak není,
zůstanu sám, po setmění.

Zůstávám sám, osamocen,
ač toužím být milován,
všechno teď pro mě ztratilo se,
k činu zoufalému se odhodlám.

Ač stále myslím na to,
co mohlo být a co není,
tma svírá mě všude kolem,
snad jednou přijde rozednění.

Teď však vržen jsem úplně na dno
a stále znovu přemýšlím nad tím,
co mohlo být a co není
a že za všechno může Martin.
Autor robb, 31.10.2007
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, andělík
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já mu to taky říkám, dej se do kupy, zlatíčko

31.10.2007 23:23:00 | Sjuzn

noták...:-) bude hůř...

31.10.2007 22:52:00 | jenůfa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí