V melodiích vlastní duše

V melodiích vlastní duše

Anotace: ***

Sama mezi struny padám,
Kloužu v hladkých tónech lží.
Svoje city v rýmy spřádám
Než se oči zamlží.

Sama po klavírních klapkách
Tiše padám mezi noty
Vozím se po slaných kapkách
Tiše kloužu do nicoty.

Sama v plátku saxofonu,
Budu hledat vlastní smysly,
Dokud v sólu neutonu,
Hnána ke dnu černou myslí.

Sama mezi struny padám,
Smutně se svým prokletím,
S Bachem se tu o takt hádám
Dřív než k slunci doletím.
Autor Egretta, 01.11.2007
Přečteno 299x
Tipy 10
Poslední tipující: Tempaire, Evžen Bizon, monterka, Karmínka, Džín, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné!

07.08.2008 21:27:00 | monterka

Povedla se, líbí se mi.

01.11.2007 10:35:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí