Osud v nás

Osud v nás

Anotace: Psáno dnes v hodinách ranních jako je třetí a čtvrtá... :D Dost se to na tom myslím podepsalo, ale tak snad... snad se to aspoň někomu zalíbí ^^

Klidný vítr nad skalami
Produje se do duše
Roztahuješ s láskou křídla
Čekáš až zas zaduje

Odevzdáváš tělo, mysl
Necháš zaznít zvonkohru
Nad skaliska drak se vznesl
Zpíval písně otroků

Jako pejsek vzdušných vírů
V téhle sféře zůstáváš
Jako mocný bořič mýtů
Vůní vášně nasáváš

Holduj lásce, stesku, smrti
Kličkuj mezi vrcholi
I draka co hbitě letí
Osud jednou dohoní

Ať jste draci, pouhé stíny nebo třeba andělé
Nebojte se prosím smrti, vždyť tak moc se zas neděje
Autor Shadow Cat, 01.11.2007
Přečteno 290x
Tipy 1
Poslední tipující: Nesmyslnost
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krutá pravda ta poslední věta

02.01.2008 02:21:00 | Nesmyslnost

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí