Zkamenělá

Zkamenělá

Anotace: Žít a přitom být vězněm kamene, pro mne nepředstavitelný osud. Tak moc se báli, až ji odsoudili... Posuďte sami

Dešťové slzy stékají po tváři
Ze slunce svatozář zazáří
Šaty ze spadaných listů
Dívka; nejkrásnější z hostů

Den za dnem ubíhá
Dívčí tvář počasí pomalu vymívá
Tiše krásná byla a zůstane
Než vítr její podobu odvane

Šaty ze sněhu ušité
Krystalky ledu vlasy pokryté
Kamenná tvář mladé dívky
Ti, co ji znali zanechaly tajné svitky

V nich píše se, jak přivést ji zpět
Kráska má však moc zničit svět
Jak smutný je její úděl
Na rameni pták jí pěl

Těžký osud zatesán do kamene
Její moc jí snad někdo promine
Ale možná se taky nikdo nenajde
Pak i s kamenem ona odejde
Autor Santinan Black, 02.11.2007
Přečteno 340x
Tipy 6
Poslední tipující: Issa, xxx xx s, Moonlight7
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to docela fajnec...jen mi nesedí některé verše,ale jinak moc hezké pracování s přírodou..krystalky ledu a tak...to se mi mocka líbilo :-)

30.12.2007 18:30:00 | Denčis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí