Pavlínce

Pavlínce

Anotace: mojí kamarádce... snad Ti to Pájo pomůže konečně se vzchopit...

Sbírka: Básně noci

Zoufalá jako její dávné lásky,
bezradná ve stínu bez slunce,
zmatená, zahořela tak krátce
a slzy jí zalívají vrásky.

Samota jak ostří nože bodá,
hledajíc útěchu nestrpí žal,
v koutu duše kdosi ji pobodal,
střípky snů teď marně hledá.

Štěstí pominulo v temném údolí,
z paprsků vytratil se smích,
srdce ukrylo se v jeskyních,
rány se nehojí a to zabolí.

Najdi v sobě sílu a jdi dál,
nepromarni svoje štěstí zas,
vyslyš srdce svého tichý hlas,
možná ten pravej stojí opodál.
Autor Moonlight7, 02.11.2007
Přečteno 499x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Určitě se jí to líbit bude mě kdyby něco takovýho napsala má kamarádka...

02.11.2007 20:15:00 | Elizabeth-Lili

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí