Jsi listí

Jsi listí

Anotace: ...

Jsem strom v opuštěném lese,
jsem strom, co své břímě si nese,
jsem strom a ty jsi moje listí,
které vítr na podzim z větví čistí;
ty jsi to listí, bez kterého nemůžu žít,
ty jsi listí, co opadává a nutí mě snít,
jsi listí, co zbavuje mě myšlení,
jsi to nádherné listí, co vždy na jaře se objeví.
Autor drevenymuzik, 04.11.2007
Přečteno 267x
Tipy 5
Poslední tipující: Apostata, Erion Fate, dream in emptiness, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná a moc něžná

24.01.2008 16:47:00 | Erion Fate

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí