Hrst květin

Hrst květin

Anotace: ...pro múzu...pro moji múzu...

Hrst květin všelijakého druhu,
pár květů růže, několik trsů šeříku,
do nebe po andělu smutně posílám,
doufaje, že najde pravého adresáta.

Mnoho úsměvů v kytici ukryto,
pod sladkým obalem prvého poznání,
našel jsem múzu a jí posílám šeřík,
pro mnoho dalších nápadů.

Hrst květin všelijakého druhu,
několik slzavých kopretin, jedna osamělá sedmikráska,
do nebe po andělu s úsměvem posílám,
jako díky, jako mnohokrát díky...
Autor Láďa, 04.11.2007
Přečteno 409x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, Milissa, Žqáry, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak piš!!!

04.11.2007 16:38:00 | Bíša

...kouzelná..

04.11.2007 13:46:00 | Žqáry

:) hm, takže voňavý orgován :)

04.11.2007 13:42:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí