Básníci!

Básníci!

Anotace: Poradíte? Ale ani nemusíte...

Básníci zemřelí!
Básnící zetlelí!
Básníci odvěcí,
velcí i malincí -
jak jste básnili?
Jak jste tvořili?

Poraďte, nebohému!
Poraďte, neznalému!
A nebo ne raději,
ať mám ještě naději -
na svá vlastní slova.
Zkusím to znova a znova.
Autor Hynas, 04.11.2007
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Moonlight7
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí