Času

Času

Anotace: Světu 2..

Sbírka: Světu 2

Jsem poslední, co užívá si snění
plný naděje a zklamání.
A čas? Ten sotva něco změní
kostelní zvony vyzvání.

Host přišel k nám bez pozvání
jsem poslední zvoník matky Boží
A čas? Utíká bez ustání
mé hodnoty se boří

Jako z karet domy
Hledám vše a ještě víc
jsem poslední, rozhoupává zvony
A čas? Čas.. je bez hranic.
Autor Honzeek22, 02.06.2005
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí