Corvus Corax

Corvus Corax

Anotace: Báseň o zbytečných obavách!

Stojíme v čase nad propastí dějin
už ani věštci nevidí dál
šetrní něvědí pro co tak žili
tu hrůzu už dávno Lugosi hrál

Tolik je únavné naslouchat špíně
bojí se konec znát
pod hrozbou prokletí klaní se stále
nevědí ztracení že žijí dál

Do měst už nevedou žádné cesty
síla zla je drtivá
i Praha ztratila svou temnou krásu
od nářků hlupáků je špinavá
Autor Orlok, 02.06.2005
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí