Zajatec času

Zajatec času

Anotace: Roztočte kolotoč.....

Deštivou podzimní krajinou,
zdoben pohřebními věnci
Stále víc odlétá za jinou,
víc přijatelnou existencí

Věnci, které v komoře mu zbyly,
když poránu v krčmě pohřbil
poslední zbytky naděje a víry
Popel z nich pak v pivu utopil

Teď sám se svým životem,
který je stále více "drahý"
a čas letí hrozným kolotem,
dál nedbající lidské snahy

Kruh, kde každá z nadějí
je znovu po zásluze udupána
Je moc, chtít cosi krásnější,
než jsou dní všedních rána?
Autor jiljovský, 07.11.2007
Přečteno 310x
Tipy 13
Poslední tipující: Moonlight7, Ishtar, spare, carodejka, Já Esther Ruth
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Škoda, kdyby se tak dal čas podplatit...

08.11.2007 13:57:00 | spare

Trocu jsem se zasnila po precteni basne... diky je moc hezka.

07.11.2007 19:39:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí