Poslední světlo

Poslední světlo

Anotace: Dlouhé podzimní večery a Diamanda Gallas

Slunce už šetří svojí září
A dny jsou zase kratší
Poslední listí padá ze stromů
A život se zdá tak zvláštní
Když popíjíme šampaňské
Z plastových kelímků
A možná slunce ještě někdy zasvítí
Tak proč sakra né teď

Bloudíme mezi hroby našich vlastní nadějí
A vítr nám zpívá o touze
O lepším zítřku
A tváři v zrdcadle
Která patří vlastně naší samotě
A tulíme se k jejímu odrazu
Tak chlípně jako k vlastní milence

Samota ta jediná nás nezradí
Ve světě plném růžových brýlí
A vzkazů v láhvi
Ta jediná tu snámi bude
Ikdyž všichni přátelé odejdou
A poslední světlo bude svítit
Na cestu další mrtvé naděje
Autor Cassandra, 07.11.2007
Přečteno 319x
Tipy 8
Poslední tipující: blue, Vladimír P., Bíša, seed.misulka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vzkazy v láhvi jsou, myslím, dobrá věc

09.11.2007 01:06:00 | blue

i samota je krásná a kouzelná. Báseň moc hezká, zvlášť druhá sloka. Lahodící mým uším.:-)

08.11.2007 17:39:00 | Vladimír P.

Ano, je to tak...

08.11.2007 02:03:00 | Bíša

Každý si v tom něco najde

07.11.2007 21:43:00 | Cassandra

Mám pocit, že ti rozumím...

07.11.2007 20:46:00 | seed.misulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí