Moja pýcha

Moja pýcha

Anotace: a ešte aká

Tá je taká hluchá, nemá
nehybnejšia od totema
asi sa jej z očí stalo
nestačí jej chvály málo

nepohliadne vôkol seba
načo by aj, veď je slepá
nabok nech sa všetko pratá
nik ten príval nezahatá

Tu som ja a všetci stranou
iba pre mňa svitlo ráno
všetkého som schopný, dravý
nič ma v honbe nezastaví

pozrite sa, čo mám blaha
mne je vlastná modla drahá
kam dovidím zlatá žiara
sem sa bieda nezatára

Iba jedno neviem iste
či si istí o tom vy ste
že to monštrum nablýskané
nie je bluf na pohľadanie...
Autor Petbab, 08.11.2007
Přečteno 392x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Beepat, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná ... :o)

24.11.2007 15:27:00 | Beepat

krásná ...naozaj :-)

08.11.2007 17:22:00 | pavlis

:-ó

08.11.2007 09:54:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí