Tolik naděje, skrývá se v beznaději..

Tolik naděje, skrývá se v beznaději..

Anotace: Taková posmutnělá poetika listopadového večera.. Myšlenky z nejskrytějších zákoutí duše.. vhodné k sebeanalíze..

Tolik naděje, skrývá se v beznaději
Tolik smutku, ukryto je v lásce
Ach kde jsi, kde jsi můj Darmoději
Pravda je ukryta na poslední hlásce

Tak mystický je všední svět
Tolik otázek se v odpovědích skrývá
A z mnoha neskončených vět
Se na nás konec všeho dívá

Já cizinec, mezi svými známými
Slavný ve své nekonečné hlouposti
Obklopen věcmi krásnými
Neschopen čelit vlastní marnosti

Tolik protikladů, skryto je v jednotě
A mnohá shoda, budí jenom bolest
Skřit přede všemi, při vší nahotě
Mír v duši chtěl bych nalézt
Autor Asinar van Martinaq, 09.11.2007
Přečteno 389x
Tipy 2
Poslední tipující: Vladimír P.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi dobrý. Vidím taky, že o světě a životě hodně přemýšlíš - to i já.

24.12.2007 16:59:00 | Vladimír P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí