Astrál

Astrál

Anotace: O cestě duše do astrálu... Je to stejně zmatené, jako astrál sám, ale kdo VÍ, pochopí...

Umírající Kristovo světlo
Náhle mizí do noci
Avšak ruiny antické nádhery
Nezůstanou zapomenuty

Četl jsem v hořících hvězdách
Pravidla mizí s chaosem jako se světlo mizí s nocí
Slyšel jsem zpěv zmírajícího Slunce
Pravidla mizí s chaosem jako se světlo mizí s nocí

Duše chyceny byly zlem
Pomalu putují do dimenze posmrtné
Jako by šly za snem
Nic není světlé, nebo temné

Odmaskovaný strach a úzkost
Marné volání o pomoc
Lovců duší klusot
Marné prosby o milost

Volají mě k sobě zvláštní hlasy
Královna astrálu šeptá mé jméno
Opouštím ruiny antické krásy
Pohlcuje mne černo

Duše má
Mezi bouřemí zmítaná
Ještě nezažila tak krásnou hrůzu
Či snad hrůznou krásu?

Svět astrálu obydlen podivným je tvorstvem
Jeho pravidla nechápu žádným svým smyslem
Jsou elementární a zároveň všeobsahující
Všechny dimenze podřizují se jeho řízení

Žádné Peklo, Nebe, Eden,
Směr po životě je jen jeden
Duše spojeny jsou ve spirálu -
V čáru života astrálu
Autor Overkill, 11.11.2007
Přečteno 391x
Tipy 1
Poslední tipující: Egretta
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano ty poslední čtyři řádky.....Zajímavé

17.11.2007 08:46:00 | jiljovský

Ouplně poslední čtyři řádečky sou fakt parádní ;) Jinak je to celkově fajn už jenom obsahem, ale poslední sloka to fakt dotáhne k dokonalosti. :)

11.11.2007 10:47:00 | Egretta

zajimavej pokus... ale něco mi tam chybělo :)

11.11.2007 09:06:00 | niemante

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí