Já vím

Já vím

Anotace: Jedna ze starších...

Já vím, že všechno hezké končí,
že se s námi léto loučí.
Já vím, že konec je už blízko,
na nebi se cosi blýsklo.
Já vím, že už nezmůžu nic,
je tak moc marné dělat víc.

Já vím, že pro mne jen
ty vytvořil jsi sen.

Já vím, že mi nechceš ubližovat,
v srdce jehly zapichovat.
Já vím, proč se mi vyhýbáš.
Vím proč pohledy uhýbáš.

Já vím proč přátelství jsi mi nabíd,
té noci jsem se chtěla zabít.
Já vím, že měl jsi důvody,
ač lásky poznals půvaby.
já vím, že plakat nemá smysl,
Vždyť můj potok slz dávno vyschl.

Ale co mám dělat když nemůžu zapomenout!!!
Autor Amazonka', 13.11.2007
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí