vypínám

vypínám

Anotace: taková menší oddechová kůra

Vypla jsem na chvíli duši filozofa
a začala si užívat,
bavit se,
zpátky se nedívat,
alespoň na maličkou chvíli
načerpat nové síly.
S pomocí mladého muže,ta má na chvíli zažehla,
na 1 den,
pak vrátil de zas filozof...musel.
Źe je to klišé?
Tak ať,pšt,buďte tiše,
chci ještě chvíli snít.
Autor JEIDY, 14.11.2007
Přečteno 312x
Tipy 9
Poslední tipující: dablik007, jedam, Keira Fey, Romana Šamanka Ladyloba, vodnař
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pšt! mám dobrou správou
rodí sa stále mladší muži
a lze jim hezky zamotat hlavu

04.06.2008 18:21:00 | Romana Šamanka Ladyloba

a hezky si užívat
z pohledu lásky
na svět se zadívat
než rozum začne
pracovat

29.11.2007 11:54:00 | vodnař

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí