Malými krůčky

Malými krůčky

Anotace: No jo, už jsem stár :-D

Poznávám svět malými krůčky.
Není to dávno, co mé ručky,
svíraly v dlaních koníka.
Pak roztoče ho na provázku,
dal jsem své dětství v sázku,
když koník letěl kdovíkam.

Chce se mi plakat i smát se.
U plotu, v listí na zahrádce,
našel jsem svého koníka.
Domů ho nesu v náruči,
nic pro mě není cennější.
Slzy jak hrachy polykám.

Pryč jsou ta léta, jsem veliký.
Zbyly jen báječné vzpomínky,
barva se smyla z koníka.
Můžu jen tiše vpomenout,
opít se krásnou představou.
Proč ten čas tak rychle utíká...?
Autor Rick, 14.11.2007
Přečteno 307x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Jiparo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...proč jenom chceme být tak rychle dospělí ...a pak jsme zase smutní,že už nejsme dětmi :) ...

14.11.2007 12:59:00 | Jiparo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí