petřínská antibáseň

petřínská antibáseň

Anotace: ten kopec mám rád

sasankový koberec už nekvete
nejkrásnější magnolie ano
a Vítězslav Novák na sebe
nechá padat pyl

paní s kočárkem tam pořád je
a vidí
jak Japonci narvali lanovku
moje mládí s nimi jede nahoru
zatímco já pěšky klesám
Autor Michal Kvido, 14.11.2007
Přečteno 242x
Tipy 3
Poslední tipující: maena, HarryHH
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... momentální momentka ....
přírodněnáladovo ... osobní ...

26.11.2007 09:41:00 | HarryHH

uuu, i já tam nedávno šla
večerem a mrholilo... a trochu mě to rozložilo...

18.11.2007 15:53:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí