smutná o smíchu

smutná o smíchu

Anotace: haha

když tvůj úsměv
promění realitu
v pouhý odlesk na hladině
když tvůj úsměv
mi nevědomky zatlouká
hřebík za hřebíkem
do hlavy i do srdce
když tvůj úsměv
promění zimu v léto
pocit v sen
a hodinu v minutu

je jistotou
že já jsem ten odlesk
který mizí
a znovu se objevuje
v impresi dnešního poledne
Autor Michal Kvido, 14.11.2007
Přečteno 267x
Tipy 6
Poslední tipující: maena, HarryHH
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí