Ten můj

Ten můj

Anotace: andělíček

Mám na zdi malého andělíčka
je stočený do klubíčka-spinká.

Má blonďaté vlásky
a modré šatičky,
ten můj andělíček
maličký.

Možná nespí,
možná mě hlídá,
drží nade mnou ochranná křídla.
Při pohledu na něj
pokoj v srdci mám
a tichounce se usmívám.
Autor takova, 05.06.2005
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí