Kolik

Kolik

Anotace: Přečtěte a uvidíte...

Kolik je romance - v kulce?
Kolik je slasti na hrotu meče?
Tolikrát chtít...
…říct víc.
Však pořád nic.

Kolik dnů v ztracených časech?
Kolik snů v bezesných lidech?
Tak mnoho mít…
…jen jednou vzít.
A o vše přít.

Kolik lásek bez falešných masek?
Kolik lesů bez stromů?
Odpověď znát…
…malá šance, ale snad.
Znovu o vše hrát.
Autor Res!st, 15.11.2007
Přečteno 302x
Tipy 1
Poslední tipující: Martanka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí