Tři přání

Tři přání

Anotace: Láska...

TŘI PŘÁNÍ

Vše se stalo jednou zvečera.
Dívka seděla na břehu jezera
a sledovala vlny.
Vlny a vlny se vlní a vlní.

Najednou z vody vykoukla rybička,
byla zlatá, maličká.
Řekla dívce: „Splním Ti tři přání“.
Pak ztichla, ostatní nechala na ní.

Dívka chvíli přemýšlela,
nevěděla, co by chtěla.
Pak řekla rybičce i sobě:
„Lásku“. Ztichly obě.

A jak tak mlčely,
vyšel měsíc,
který byl právě v úplňku.
Autor semiramis, 05.06.2005
Přečteno 398x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Od Tebe moje nejoblíbenější :-) MT

26.01.2006 22:20:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí