Končící

Končící

Anotace: Strach, že se z událostí budoucích stane minulost

Kapky kutálející se bílou zdí,
přítomnost pachu čistoty.
Lidé nespíc, stálé bdí,
bojím se, bojím jistoty.

Někdo odešel z našeho světa,
snad včera, dnes či zítra.
Vzpomeňme si na léta,
kdy vstával v letmá jitra.

Úsměv byl vždy srdečný,
Bez toho to nejde.
Život je však nevděčný,
a z jeho duše sejde.

Nabídnout pomoc si přeju,
nadzvednout všechny nemohoucí,
V bídě a nelítosti však tleju,
obracím se na horoucí.

Srdce ve svém bití ustanula,
převlékám prázdnou postel.
Slza z oka ukanula,
otáčím se na tmavý kostel...
Autor Marri, 05.06.2005
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí