O růži a měsíci

O růži a měsíci

Anotace: jedna půlnoční

Pokládám růži na polštář
a lehám si vedle ní,
proč jen měsíc - věčný lhář,
na věci nic nezmění?

Tam kde jsi měla býti ty,
je nyní místo prázdné,
pokouším se skrýt pocity,
měsíční světlo hasne.

Tak jako všechny naděje,
uvadá růže k půlnoci,
štěstí se na mě usměje,
snad je mi ještě pomoci.
Autor Obyčejný básník, 15.11.2007
Přečteno 273x
Tipy 11
Poslední tipující: ziriant, igniss, Princezna.Smutněnka, Roger, maliska, pavlis
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..růži netrhej-tam kde roste zalévej..

30.05.2008 20:46:00 | igniss

Skvělá..

22.11.2007 16:01:00 | Roger

...nádherná ....víc nedokažu říct ...

17.11.2007 11:03:00 | pavlis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí