Starodávné pouto

Starodávné pouto

Anotace: ---

.
Všechny věci kolem nás
mají zvláštní vlastnosti,
navedou nás na kompas,
nejvšednějších radostí.

Ty co promlouvají kouzel hlasu,
jež ruce z dřeva tesaly,
šeptají nám jménem času,
jež už vnímat přestali.

Šeptají o dlouhé pouti,
vystlaná je brokáty,
krejcárky ze zlaté pouti,
kde kejklíři zpívali.

Musím míti občas na paměti,
že staré věci v mládí už neletí,
zadívám-li se však hrdě na ně,
zahřejí mě duší do minulosti

...tak krásně zvané
.
Autor Markéta.., 16.11.2007
Přečteno 333x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, Blázen? =), Žqáry, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Krásná nostalgie a nádherná první sloka... =) Nebude ti vadit, když si ji opíšu a přišpendlím nad psací stůl? =)

04.03.2008 20:40:00 | Blázen? =)

Krásná nostalgie...

16.11.2007 23:36:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí