Nechtěné

Nechtěné

Anotace: Potratů naštěstí ubývá, i tak ...

Rozžali svíce na oltáři,
tisíce wattů do tmy září
Postava v bílém vražedný skalpel zvedá …
Ach, jak zsinalá, jak bledá
v dávnu zrozená matka netečně leží
K obraně nyní zvedne se ztěží
a vrah urvat tělo chce její
Semínko lásky v úrodu zaseté
A přece!
S nástrojem ruce se chvějí
Lidské srdce brání život dítěte!

Padl soumrak
Do tmy probuzena
V slzách leží troska – pouhá žena!

A já ptám se:
Co ten, jenž s vášní sel?
Jakože on zrůdný pohřeb neviděl!
Autor rezina, 17.11.2007
Přečteno 261x
Tipy 3
Poslední tipující: BARBYE, fialová
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prázdná mysl, vzpomínky a výčitky,
to nespraví ani další děti,
natož žerty, šperky ani kytky,
věř, že rozumím..

25.06.2010 13:17:00 | BARBYE

tvrdé, ale pravdivé..

17.11.2007 11:23:00 | fialová

morbidní,...ale vyjádřené dobře...ale trochu mě zazebalo

17.11.2007 09:44:00 | Veríssek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí