První rok po padesátce

První rok po padesátce

Anotace: První rok po padesátce

Děj se odehrává v prvním roce
po padesátce.
Chce to velkolepé oslavy.
Velký narozeninový dort
s jedničkou,
zbytek ať si každý dopíše!
Z levé nebo pravé strany.
Život každému naměří jinak.

Milí oslavenci, ti,
co se cítíte osloveni,
prožívejte krásné chvíle.
Sílu ducha v sobě mějte,
na mysli nikdy neklesejte.
Jen tak zůstanete dlouho
mladí, až čas se vám
na čele usadí.
Zanechejte v sobě obraz
žití, svou vizitku,
vstupenku na další bytí.
Radujte se , milujte tento svět,
je vám otevřen jak čajový květ.

Krásné narozeniny
vám všem přeje

Děvčátko z jetele
Autor devcatko z jetele, 17.11.2007
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí