Smrtonoš

Smrtonoš

Anotace: neotáčejte se, nevíte, co či kdo vám šlape na paty. ...jednou se ale otočíte...jednou...

Smrtonoš

Krapek života,
hrstka smrti,
kousek zlata,
hromádka smetí.

to je to, co mi jen zbylo,
to je to, co ve mě je a bylo.

Obluda zrůdná, chodím sem a tam,
bloudím temnotou a bloudím světlem,
neslyším západ slunce, nevidím zvuky louky,

vidím nebe nade mnou a vidím peklo hloubky,
slyším anděly, jak se mi zlověstně smějí,
slyším bratry, co tam dole šťastně hrají.

Bludiště času a prostoru je to, co mě po lících hladí- je to jen kapka slzy.
Kapka slzy, věčnost mládí.
To je to, co mě vždy zradí,
kapka slzy stéká mi po tváří,
vzhlédnu ke kamennému oltáři,
neb to jsem já...

Já jsem ten, co Nikdo je zván, já jsem ten,
kterého nikdo nemusí zvát, já přijdu sám, nepoznán.
Skrýván ve světle- světlem jsem já,
skrýván ve tmě- tmou jsem já,
skrýván v tobě- ty jsi mnou...a jednou...

...Jednou...

Vysaju ti krev tvých žil, život zmizí v okamžení,
a já budu v oblažení,
Záblesk kosy krátký mih, a jen slabý jemný vzdych.
Krapek života a hrstka smrti.

...Jednou...
Autor Charentan, 18.11.2007
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí