Samota

Samota

Anotace: ...Ke každému občas zavítá.

Jak hořce chutná samota,
když po boku Tě mám
a do Tvých očí měděných
se marně propadám.

Jak hořce chutná samota,
když večer usínám
a všechny chvíle společné
si v mysli promítám.

Jak hořce chutná samota,
když milovat mám strach
Tvůj obraz stále zaháním
a city pálím v prach.

Jak hořce chutná samota,
při písních milostných
když neprobudí vášeň Tvou
za nocí bezesných.

Jak hořce chutná samota,
když slunce mizí v tmě
a vánek je tím jediným
kdo líbá rety mé.
Autor elenida, 18.11.2007
Přečteno 318x
Tipy 5
Poslední tipující: Malicek B, NikitaNikaT., on_my_mind
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak tahle je povedená, pěkná

18.11.2007 11:29:00 | Veríssek

Samota, promítat si společné chvíle ... známe, těžké to chvíle.

18.11.2007 10:48:00 | NikitaNikaT.

nádherná...

18.11.2007 10:44:00 | on_my_mind

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí