Výběrové řízení

Výběrové řízení

Anotace: Člověk si vybírá všelicos, chtěl by dělat všelicos. Jak chcete žít vy? Musíte hrát v životě šachy.

Výběrové řízení

Byl jsem napjatý, až přestalo mi tlouci srdce.
Výborná práce pro mě, kterou chci míti v ruce..
Je to jedna velká loterie, jako když chceš vyhrát..
Jednu ku deseti, brácha, můžeš mi něco přihrát.

Vyplňovat inzeráty a udávat informace o sobě.
Podívat se na vroubek nějaký pěkný osobě.
Je to už víc jak dva roky, zatím žádný vzkaz.
Že je tohle na houby, považuji za důkaz.

Hledám právě pisatelku na svoje reklamy.
Nepomáhaj na úřadě ani žádný seznamy.
Nabídla se mi nečekaně moje prima žena.
Pracujeme odděleně, bude to aspoň změna.

Nedávejte na inzeráty a různé seznamy.
Ověřujte u prodejce anebo jen sami.
Příroda hraje na náhodu anebo jenom štěstí.
Někteří jsou na zabití, jiní potřebujou pěstí.

I vy jste prvotřídní, může si vás někdo vybrat.
Když nikdo nevyhovuje, stačí je jen střídat…
Lidi jsou cenné zboží ale vše se nedá koupit.
Uvažujte o sobě a koukejte neprohloupit.
Autor jehlaspichlas, 18.11.2007
Přečteno 247x
Tipy 3
Poslední tipující: Bean, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chci delat co se mi zachce
za tim si stojim
a rvu to z plnych hrdel..
obcas to reknu plny alkoholu flašce..
chvilku se jen tak kojim
a ostatni at vylizou mi pr...

clovjek je v zajeti svych slabosti..
a reaguje tak na slabosti lidi kolem..
ucinme slabostem za dosti..
nezabyvejme se stadem..ci jednim volem .o)

18.11.2007 21:09:00 | Bean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí