Nekamenujte...

Nekamenujte...

Anotace: Tak mě to tak jednou napadlo...

Nekamenujte brouky!
Nemůžou za zvadlé louky.

Nekamenujte ježky!
I tak mají život těžký.

Nekamenujte pandy!
/Co na tom, že praskly ti kšandy?!/

Nekamenujte slony!
Oni na vás nepořádají hony.

Nekamenujte koně!
Nemůžou za to, co psáno je v zákoně.

Nekamenujte ptáky!
Jen pro zahnuté zobáky.

Nekamenujte lodě!
Jsou to jen osamělé příběhy na vodě.

Nekamenujte matky!
I tak mají život vratký.

Nekamenujte otce!
I když vás opustili v kolébce.

Nekamenujte děti!
Život jim tak rychle letí.

Nekamenujte mě!
Když už lehám do země.

Kamenujte ty politický debily,
co krásu v naší zemi zabili!
Autor Morgana la Fay, 18.11.2007
Přečteno 305x
Tipy 3
Poslední tipující: Vlk v rouše, Maro Deives, Isobel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten konec je výstižný.. hehe.. píše to AGO.. jojo, je to pravda.. starší kousek, což? ;o))..

18.11.2007 13:55:00 | fialová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí