Horoskop

Horoskop

Anotace: je mi opravdu do breku, když tohle píšu...asi slabá chvilka

Předčítám horoskop na dnešní den,
jakobych uvěřil v jeho moc,
dnes hezký, nádherný, zítra zlý sen,
báječný den a ošklivá noc.

Nebo snad naopak? Copak já vím?
srdce mé promluví místo mých úst,
chviličku na slunci promění stín,
radost a extázi, duševní půst.

Nálada pochmurná,temná, pak veselá,
co asi přinesou časy budoucí?
Osud z nás často jen figurky udělá,
figurky bezmocné, figurky tonoucí.

Chviličku naděje, chviličku zklamání,
Podivný černý i růžový kříženec
srdíčko napsalo tohle mé vyznání,
co na to odpoví můj malý blíženec?!

...horoskopu se ptám...
Autor Davy_boy, 18.11.2007
Přečteno 332x
Tipy 3
Poslední tipující: ryann, face to face
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jinak krásné vyznání:-)zajisté...

19.11.2007 17:45:00 | face to face

horoskopy jsou nevyzpytatelné, kdybychom znali předem svůj osud, asi bychom je nečetli...třeba ten blíženec tam má dneska nějakou výzvu...kdo ví, co ho zase čeká:-)

19.11.2007 17:44:00 | face to face

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí