ABY STE VEDELI, ŹE ŹIJEM . . . . . . .

ABY STE VEDELI, ŹE ŹIJEM . . . . . . .

Anotace: stačilo . . . . . . . . .

Sbírka: všetko normálne a čisté

Snažím sa schovávať svoje pocity za tvrdou povahou,
robím z celých síl to čo ide len s veľkou odvahou.
Oči nezatváram pred ničím veľkým a hrozivým,
ľudia ma nazývajú človekom tvorivým.
Cez uši prelievam sprosté slová tých "druhých",
nevnímam a považujem ich za úbohých.
Hudba tvrdá sa na mňa valí deň čo deň,
soul, hip-hop a rap k životu nepotrebujem.
Úsmevy falošné nádherných Dám každý deň,
dary, pekné oči a jemné verše už dávno nenesiem.
Nemám odvahu rozprávať čím chcem byť,
jednoducho sa "to" snažím vytvoriť.
Naprahnem sa a udriem do všetkého čo mi vadí,
či to bolí urobím to skôr ako ma niekto zradí.
Nohy mi už podrazili veľa krát,
vždy sa mi však podarilo na ne vstať.
Veľa som naplakal, nafňukal ako decko malé,
pochopiť nedokážem prez to jednu vec . . . . ŹE SOM NÍM STÁLE . . . .

Bajza Peter
Autor Malicek B, 19.11.2007
Přečteno 366x
Tipy 1
Poslední tipující: Verule
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

proste zivot... povedene

15.12.2008 23:58:00 | Baladona

pěkné

19.11.2007 22:24:00 | Veríssek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí