Stíhačka

Stíhačka

Anotace: Co to slovo všechno znamená? Je tu alespoň základní přehled.

STÍHAČKA

Z hospody musím přijít dříve domů,
než přilítne moje stíhačka.
Svět se točí, kolem spousta stromů,
problémy mi dělá ta zatáčka.

Probudím se, bolí, třeští hlava,
piloti mají zase manévry.
V hrnci se snad najde teplá strava,
to ostatní mi leze na nervy.

Musíme s sebou rychle pohnout,
než dorazí naše mladá stíhačka.
Starej, raděj běž se bodnout,
zamkni pokoj, ještě neskončila píchačka.
Autor jehlaspichlas, 20.11.2007
Přečteno 276x
Tipy 3
Poslední tipující: takova, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo jo to je moje kafe,,,tomu rozumím

21.11.2007 17:58:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí