Rozloučení

Rozloučení

Anotace: ...

Až někdy, možná naposled,
se nad mým tělem něžně skloníš.
Ruce, co zebou jako led
a ústa po mrazu mi voní.
Políbíš něžně jako kdysi
mé tělo, měnící se v prach
a pozvedneš k přípitku číši,
ať nezabloudím na cestách.
Autor Inge, 20.11.2007
Přečteno 315x
Tipy 3
Poslední tipující: denebrin, Ik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to krásné něžné rozloučení, moc milé.

07.10.2008 09:35:00 | denebrin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí