pondelková láska

pondelková láska

Anotace: :)

Zabudni...
(Zabudni ty Múza všetkých básnikov.)

Odpusť....
(Odpusť tým, čo ťa nepoznajú.)

Znenáviď...
(Znenáviď tých, čo tebou pohŕdajú.)

Pomiluj...
(Pomiluj všetkých, čo v teba veria.)

Top sa...
(Top sa v šálke ich horkých snov.)

Pocíť...
(Pocíť pyžmovú vôňu milencov.)

Vypočuj...
(Vypočuj viny všedných dní.)

Urob všetko, čo sa ti žiada.

Len prosím,
Zabudni....
(že som ťa mala rada)
Autor adida, 20.11.2007
Přečteno 258x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Franti
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Že jsem JÁ dobrá? Zabudni...ty jsi fakt skvělá!!!

21.11.2007 17:56:00 | Franti

Zabudni....
(že som ťa mala rada)
Nádhera

20.11.2007 20:54:00 | gaginas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí