kedy odides?

kedy odides?

Anotace: kedy?

Že som ťa mala rada?

Kedy to bolo?

Keď som ti dávala srdce?
(na ktorom si potom nechal svoje stopy)
Keď si videl, ako plačem?
(a v mojich slzách si videl svoj úsmev)
Keď si mi šeptal Láska?
(až toto slovo stratilo význam milovania)
Keď si mi písal v básňach?
(písaných Shakespearovým perom)

Kedy to bolo?
(Kedy odídeš, láska? )
Autor adida, 21.11.2007
Přečteno 356x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Franti
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí