kde si ty?

kde si ty?

Anotace: samota...

Čas milovania nastal
A ty tu nie si.
Kde si?
Sedíš si sama,
Na mieste ticha,
Kde odpočívaš,
Kde hladíš uzimené vtáčky,
Kde spievaš mi detské uspávanky,
Kde chrániš krehké kvety,
Kde blúdia perlové motýle,
Kde si ty...
Kde?
A ja už neuzriem tvoje oči,
Už neuvidím, ako smejú sa,
Už nepocítim dotyk tvojej dlane,
Už neochutnám tvoje pery,
Už neucítim tvoj parfum,
Už nebude tĺcť moje srdce,
Už neobjavím väčšiu nevinnosť duše,
Už nespoznám nepoznané,
Už nenájdem zemský raj,
Lebo kde nie si ty....
Tam som ja....
Celkom sám...
Autor adida, 21.11.2007
Přečteno 247x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Franti
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí