What?

What?

Anotace: Tady tyhle řádky, jsem psala v hodině angličtiny, tak trošku jsem se nudila, ale je možné že ta mam nejakou tu chybičku...prosim prehlednete ji, myslim si že ale aspon castecne jde poznat co tim basnik chtel rict

Who is cup my heart?
chci spásu, a to HNED!
I hate this world!
Smrti já vzdávám hold!

Další je uplně anglicky a byla napsána jako první

How often I cry?
This problem is my.
How often I sad?
Answer me? Yet?
That I´am happy,
I´am with you.
My heart is cloudy,
but I love you, too
a do třetice:

My tears are red,
chci TEBE a hned!
Somebody I´am happy,
když se mnou jsi TY!
I need your love,
ale ze žárlivosti mám strach.
You are my teddy,
chci ať všichni vědí,
that I love you!
Autor Certain Expiry, 22.11.2007
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí