Po noci den

Po noci den

Anotace: Co více říct

Vždy ráno já chci Ti psát,
s Tvým hlasem zvonků chci se smát,
chci pohladit Tvou dušičku
a básně sypat z malíčku,
chci abys měla štěstí,
chci modré nebe co krásu věští,
chci, aby život měl Tě rád,
chci abys život mohla rozdávat,
chci být dobrý kamarád.
Autor štír, 07.06.2005
Přečteno 379x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí